Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
Helle-Sofia Fabricius

Helle-Sofia Fabricius

Jeg er dialog-mentor og har fokus på styrkelse af den personlige dialog via øget selvbevidsthed og øget kendskab til det, jeg kalder "STOP & GO" markører i en samtale. STOP & GO markører handler om, hvordan vi samarbejder i en samtale og hhv. giver og tager ordet til/fra hinanden. Det er min personlige erfaring, at jeg jo mere velfunderede vi er som mennesker og jo bedre vi kender/accepterer os selv indefra, jo større overblik har vi over os selv og andre i en personlig samtale. Jo større chancer har vi derfor for at lykkes med at komme klart igennem. 
 
Jeg har beskæftiget mig med personlig udvikling og åndelig ditto i 20 år og er bl.a. uddannet healer og kinesiolog. Som arbejdsmenneske har jeg en baggrund med 23 års erfaring som international koordinator, produktchef og netværker hos større koncerner indenfor fødevarer, tøj, telecom og meget andet. Jeg er i 2008 uddannet engelsk og tysklærer og underviser i sprog, den gode dialog og kulturforståelse.
Det er en kombination af mine personlige erfaringer med kommunikation og dialog og de tre sidste fokusområder fra min læreruddannelse, der har fået mig til at udvikle min tilgang til klar & konstruktiv personlig dialog.
 
 

Hjemmeside: http://komklartigennem.wordpress.com E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer