Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
Michael Berg

Michael Berg

Hej, jeg hedder Michael og jeg er 46, og har en baggrund som Produktionsingeniør, speditør og merkonom, Deva Coach og healer og shaman. 

Mine karrierevalg, der absolut ikke har været snorlige, har båret præg af valg først taget af hjernen - egoet.. Men indtil for 8 år siden, ændrede dette sig markant - og jeg indså at jeg ikke kunne finde vej uden at lytte til mit hjerte!

Og mit hjerte fortalte mig at jeg skulle hjælpe mennesker til at finde kærligheden til sig selv - den ubetingede kærlighed! Den vej har jeg selv gået. Den har været hård, men meget smuk! En vej, som jeg aldrig vil fortryde, fordi det er et kald for mig. 

Dét at arbejde med sig selv, lære sig selv bedre at kende, gode som skyggesider, acceptere dem, at elske og respektere sig selv - og derved blive et mere bevidst menneske - for din egen skyld, er efter min mening den bedste gave du kan give dig selv!

Walk with grace, honour and great love!

Hjemmeside: E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Munay Ki - kærlighedens styrke

Torsdag, 20 December 2012 00:00

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer