Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
Emilio Jensen

Emilio Jensen

Så hvem er jeg?

Et mere interessant spørgsmål er måske hvad er jeg? Er jeg en bror? Er jeg en søn? Er jeg en far? Er jeg venstreorienteret? Er jeg dansker? Er jeg skandinaver? Er jeg lønarbejder? Er jeg selvstændig? Er jeg rød? Er jeg grøn? Er jeg nudist? Er jeg en hippie?

Hvad definerer et menneske?

Mange af disse ting er jeg og mange af disse ting er jeg ikke?

Hvad jeg definerer mig selv som først og fremmest, og som det vigtigste, er en navigatør og eventyrer i bevidsthed?

Den viden og væren som kommer til udtryk i akademiets undervisning er en del af mig og er ikke en teoretisk viden. Der er intet galt med akademisk/teoretisk viden. Dette er dog kun en af mange veje til viden og væren, og er hverken af mere eller mindre værdi end andre måder at komme til viden og væren på. Akademiet vil også inkluderer undervisere med "traditionel" akademisk baggrund og derved vil de også blive en del af akademiets væren.

Jeg er gået indvielsens vej og erfaringens vej. Jeg har læst mange bøger, men det har aldrig været det som har skabt dyb forandring.Det der har medført forandring er livet og praktiseret filosofi der er gjort til erfaring.

Jeg har gennem arbejdsrelationer i dagligdagen arbejdet med mennesker af alle størrelser og former. Unge, gamle, syge, raske. Jeg har undervist på skoler.

Jeg har gennem mit liv oplevet meget smerte og ulykke, lys og mørke. På mange områder er jeg ligesom dig og har oplevet alle livets aspekter. Jeg er ikke mere eller mindre end dig eller ophøjet på noget måde. Hvad der gør mig anderledes er at jeg i lange perioder har vendt den materielle virkelighed ryggen. I disse perioder har jeg strukket tanken og oplevet mere og mere ubegrænsethed i min væren – I rummene mellem rummene i stilheden er jeg blevet til intet og et potentiale for altet.

Jeg har gået igennem indvielser med lange perioder uden fysisk næring og væske for at finde næring på andre planer.

Jeg definerer ikke mig selv ud fra min hudfarve eller hvor jeg bor eller om jeg er en mand eller kvinde, det er hvad der gør mig anderledes – ikke mere eller mindre værd, bare anderledes. Hvad der også gør mig anderledes er nuet. I nuet er der ren væren og skabelse. Der er ikke nogen fortid ej heller er der fremtid. At være så meget i nuet adskiller mig automatisk fra et mønster der opretholdes af bestemte måder at være og handle i livet ud fra bestemte tidspunkter på dagen, året og i et ”samfundsprogrammeret” menneskeliv.

Jeg har altid været glad og opretholdt glæden og ikke taget min ulykke og smerte så højtideligt eftersom min krop og de tre dimensioner kun er en lille del af mig. Oplevelsen af min storslåethed og mit større aspekt, giver livet et meget smukt perspektiv i alle dets nuancer. Derfor er jeg personlig en standard for glæde og det at nyde livet. Et levende eksempel for glæde i alle livets aspekter.

Dette er det første skridt mod at finde din lidenskab, at nyde livet.

Min lidenskab og motivation for at grundlægge dette akademi er kærlighed.

Kærlighed til mig selv, kærlighed til mennesker og kærlighed til jorden. Kærlighed til den rejse det er at navigerer i den uendelige ubegrænsethed og inspirerer et menneske og et mere menneske og alle mennesker til ubegrænsethed, og i sidste ende en ubegrænset jord.

 

Kærlig hilsen

Emilio Claudius

Grundlægger af Inspire Academy og Coach i bevidsthed

 

 

Hjemmeside: http://inspireacademy.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Balanced to the light

Onsdag, 04 Januar 2012 16:50

At være en Standard

Lørdag, 06 November 2010 13:36

Quantum Stillness

Lørdag, 08 Maj 2010 14:51

Oplevelsen af den legende Jord

Søndag, 14 Marts 2010 13:51

Open and closed systems

Mandag, 08 Marts 2010 17:46

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer