Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

Log ind med Facebook
A+ R A-
Velkommen, Gæst
Brugernavn Adgangskode: Husk mig

Rumfartsinteresserede?
(2 viser) Liquid Blue, (1) Gæst
 • Side:
 • 1

EMNE: Rumfartsinteresserede?

Rumfartsinteresserede? 02/25/2018 22:13 #162501

Mon der er nogle der er interesserede i at dele synspunkter om rumfart her i forum?

I min "spirituelle" optik er der nogle problemer ved at lade mennesker bo på Mars, problemer som naturvidenskaben ikke har en chance for at opdage: 1. Vil Mars-mennesker få en meget dårlig søvnkvalitet? 2. Hvad sker der når de dør på Mars?

Et andet emne er Voyager-sonden (den med guldpladen), der har forladt solsystemet. Spørgsmålet er, om den vil standse når den kommer længere ud?

Vedr. Mars-spørgsmålene:

1. Mars har jo ingen aura, altså heller intet astrallegeme. Så hvor går menneskenes bevidsthed hen, når de sover? Mennesker på jorden går vel normalt ud i sin egen krops astrallegeme, men går også ud på jordens astrallegeme under søvnen. Har stødt på udsagn om, at astronauterne, der besøgte månen, havde vanskeligt ved at sove, hvilket bare tilskrives de uvante omgivelser og spændingen ved at være på månen, men måske skyldes søvn-problemerne i virkeligheden, at astronauterne måtte nøjes med at gå ud på deres eget astrallegeme, fordi jordens astrallegeme ikke var inden for rækkevidde. Det svarer måske til at vi skulle gå søndagstur i vores egen stue i stedet for at gå en tur i skoven - det bliver nok ikke sundt i længden.

2. Lidt af det samme, men kan være noget mere alvorligt. Når et jord-menneske dør, går bevidstheden vel ud på astralplanet og efter nogen tid videre til mentalplanet og derefter "hjem" til sjælen. Men hvis der på Mars ikke er noget astralplan eller mentalplan, hvor kan bevidstheden så gå hen, når den fysiske krop dør? Vil bevidstheden kun kunne leve videre i personens gamle astrallegeme og mentallegeme og aldrig komme videre?

Vedr. Voyager-sonde-spørgsmålet:

Jeg har læst i spirituelle bøger, at universet er meget mere kompakt og tungere end den fysiske verden, det er nok det videnskaben kalder for mørkt stof. Spirituel viden siger også, at det fysiske univers eksisterer inde i bobler i det kompakte univers. En følge af denne lære kunne være, at hvor der ikke er bobler, kan der ikke være noget fysisk.

Så min tanke er, at Voyager-sonden, der jo er fysisk, på et eller andet tidspunkt vil komme ud i boble-fri zone og dermed vil den måske standse. Noget tyder på, at der kan være noget om dette, for man måler allerede, at Voyager-sonden taber hastighed. Man forklarer det med, at sonden stadig ikke er helt fri af solens tyngdekraft, men man indrømmer også, at man ikke ved, hvor langt solsystemets påvirkninger egentlig rækker ud i verdensrummet. Inden for få år vil man, af tekniske grunde, miste kontakt med sonden, så vi får måske aldrig at vide, om sonden vil fortsætte med at tabe hastighed.

Sv: Rumfartsinteresserede? 03/01/2018 16:27 #162558

 • Gray
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 147
Alt tyder på, at Apollo Månelandingerne, var falske, og hvis de er falske, hvad er så ikke også falsk.


Analysing The Astronauts - PART 1 OF 3Analysing The Astronauts - PART 2 OF 3Analysing The Astronauts - PART 3 OF 3

Sidste redigering: 03/01/2018 16:30 af Gray.

Sv: Rumfartsinteresserede? 03/04/2018 10:44 #162592

Tvivlen på, om månelandingerne har fundet sted, sætter videnskabsfolk og teknologer i samme dilemma som de spirituelle: Hvordan beviser man noget, når tvivlerne ikke kan se beviset? Hvordan beviser man månelandingerne, når selv de kraftigste teleskoper ikke viser efterladenskaber på månen? Hvordan beviser man astrallegemets eksistens, når tvivlerne ikke engang kan se æterlegemet?

Uanset om man tilhører den ene eller den anden lejr, bør alle vel indse, at der ikke findes klokkeklare beviser for ret meget i denne verden. På trods af mangel på klokkeklare beviser poster verdenssamfundet milliarder af skattemidler i videnskaben, men det er vel først og fremmest fordi videnskaben genererer ny teknologi, der giver verdensøkonomien et skub. Men det er en anden snak.

Jeg tager ikke stilling til, om månelandingerne eller en potentiel marskolonisering er fup. Med mit oplæg undersøger jeg en chance for at gøre spirituelle synspunkter interessante i den offentlige debat.

Sv: Rumfartsinteresserede? 03/10/2018 23:24 #162637

 • asger1
 • IKKE ONLINE
 • Indlæg: 12
Måske vil jordmennesker/den fysiske videnskab blive forbløffet, når der findes liv på andre kloder

end

de fysiske planer .....

Hvor sidder den øvre overlægger ??


fedfront.jpg

Sv: Rumfartsinteresserede? 03/19/2018 00:34 #162696

 • Taurus
 • IKKE ONLINE
 • Indlæg: 198
Hej Algebra

Det videnskabelige og det metafysiske går ikke sådan lige i spænd.

Når nu jeg selv er kommet til jorden som stjernemenneske fra en krystalplanet i Orionbæltet, og for længst har gennemskuet at månelandingerne var falsk krigspropaganda. Når nu jeg har arbejdet en årrække med satellite systemer og komponenter til rumfart for ESA og kender til videnskabens snævre syn på sandhed og folks alt for politiske holdninger.

...Så ved jeg egentligt ikke om jeg skal grine eller græde af det hele når jeg ser at Elon Musk vil bygge en by på mars, og man tilsyneladende har en udfordring med en stabilt stigende befolkningsgruppe som tror, og finder beviser for at jorden er flad. (Nok mest se i lyset af massiv uvidenhed blandt rumfartsingeniører der stadig lever i verdensblændværket og løgne fortalt af NASA)

Vi er på jorden for at leve et jordisk liv og så er det nok lige pt. ret vigtigt at vi tager os af jorden - det håndgribelige og vores nærmeste (familie og venner).

Jeg har ikke hørt at afstand skulle være et problem for sjælen, eller planerne? Afstand er blot et 3D-fænomen som videnskaben er meget afhængig af da man måler viden i tid og rum. Men spiritualiteten er multidimensionel. Spirituelt er der allerede flere beboet baser på mars, ligesom der er på alle andre planeter og sole. Det er jo idéerne fra dem vi trækker ned på det mentale plan for at Elon kan manifestere sin vision - hvor skulle hans idé ellers komme fra?
 • Side:
 • 1