Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

Log ind med Facebook
A+ R A-
Velkommen, Gæst
Brugernavn Adgangskode: Husk mig

H. P. Blavatsky studie gruppe her i tråden
(1 viser) (1) Gæst
 • Side:
 • 1
 • 2

EMNE: H. P. Blavatsky studie gruppe her i tråden

Sv: H. P. Blavatsky studie gruppe her i tråden 08/12/2017 21:50 #160953

 • Khidr7
 • IKKE ONLINE
 • Indlæg: 1708
Et par tanker...

Tavsheden synes at præge billedet i forbindelse med de spørgsmål jeg har stillet både Rasmus og Jan ovenfor i tråden. Og også spørgsmålene til Alice A. Bailey tilhængerne og deres astrologiske tanker m.m. Har jeg mon skrevet noget forkert? I så fald er jeg ked af det og ønsker at beklage mine ord. Jeg kan kun have det håb at vi alle hjælpes ad med visdom og godgørende adfærd.

Og når tavsheden er svaret, så mediterer jeg selvfølgelig lidt over dette.
Og drager konklusioner ud fra det.

de hjerteligste hilsner
Morten Numann

Sv: H. P. Blavatsky studie gruppe her i tråden 08/12/2017 22:10 #160954

 • RJ92
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 73
Hej Morten

Du har ikke skrevet noget forkert til mig. Og jeg vil gerne beklage at jeg ikke har svaret, hvilket er ret uhøfligt når du har givet dig tid til at skrive et hjælpsomt og betænksomt indlæg. Det beklager jeg.
Jeg har ikke haft overskud til at svare dig, men det har ligget i baghovedet at jeg gerne ville skrive et svar. Den tvivl jeg har omkring min åndelige søgen efter svar, fyldte meget da jeg skrev det sidste indlæg. Så jeg vil sige, at jeg nok ville have skrevet anderledes hvis jeg ikke havde været fortvivlet og været mere klarsindet.
Men jeg ved grunden til at du skriver er betænksomhed, tak for det
For mig handler livet om at få klarhed i åndelig erkendelse, at eftersøge nogle svar på livets store spørgsmål. Og den åndelige søgen er som bekendt ikke altid en let vej, det er jo velbeskrevet i åndelige bøger. Så jeg bevæger mig nok gennem cykler af tåge og klarhed - normalt men også sommetider frustrerende. Men det er nok alligevel -vejen frem-.
Du rådede mig en gang til tålmodighed, og du har helt ret Tak for -din tålmodighed- i vores kontakt og skriverier

Kh Rasmus

Sv: H. P. Blavatsky studie gruppe her i tråden 08/13/2017 11:16 #160955

 • Khidr7
 • IKKE ONLINE
 • Indlæg: 1708
Hej Rasmus

Tak for dit svar og dine venlige ord.
Jeg er som minimum næsten altid robust og venter tålmodigt. Hvis folk ikke svarer på mine spørgsmål eller snakker udenom så er det jo bare det. Og vi er jo mennesker og skal jo da selvfølgelig også have overskud til at svare. - Jeg tilbyder gerne at hjælpe hvem som helst her på forummet, hvis jeg altså kan, også på privat email.

Selv tak, for din tålmodighed Rasmus. Tak fra hjertets hjertelighed.

_______

FOTA Tidsskriftet
Til alle som er interesserede i det giver jeg lige linket til FOTA's nyhedsbrev eller rettere tidsskrift som lige er kommet for et par dage siden. Og det er endda gratis. Der står ofte mange spændende historiske ting. Og der er ofte bidrag fra folk fra forskellige af de teosofiske organisationer. Jeg kender til Erica Georgiades som er redaktør af FOTA, da jeg har emailet en del med hende gennem flere år. Erica er en af dem som har haft det oprindelige manuskript til Den Hemmelige Lære af H. P. Blavatsky i hænderne og andre papirer. Hjemmesiden er på Græsk, men tidsskriftet er på Engelsk.
FOTA Nr. 7: http://hypatia.gr/fota/images/newsletter/Fota_Newsletter-07.pdf
(103 sider historisk teosofi og andet fra de gamle arkiver.)

Se alle numre af FOTA her.
http://hypatia.gr/fota/index.php/newsletter

Leslie Price fra Theosophical Society (England-afd.) grundlagde tidsskriftet.
Leslie Price var også med til at grundlægge tidsskrifterne "Theosophical History" (Vælg download, nogle numre er gratis andre ikke.) and "Psypioneer journal" (mange numre gratis og om mange ting, f.eks. om Sir Arthur Conan Doyle), og Leslie Price er også en tidligere redaktør af "The Christian Parapsychologist".

Denne gang omtaler FOTA nummeret f.eks. det meget omtalte og berømte foto af H. P. Blavatsky sammen med Mester KH, Morya og Greven af St. Germain.
Det er nu tydeligt påvist at være falsk. Der henvises i nyheden til: https://blavatskytheosophy.com/the-fake-photo/

Jeg håbet, at nogle kan bruge det til noget godt.de hjerteligste hilsner
Morten Numann
Sidste redigering: 08/13/2017 11:25 af Khidr7.
 • Side:
 • 1
 • 2