Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

Log ind med Facebook
A+ R A-
Velkommen, Gæst
Brugernavn Adgangskode: Husk mig

Jeg er i dyb sorg over tabet af min kat på 13,5 år
(1 viser) (1) Gæst
  • Side:
  • 1

EMNE: Jeg er i dyb sorg over tabet af min kat på 13,5 år

Jeg er i dyb sorg over tabet af min kat på 13,5 år 02/22/2018 10:56 #162473

  • Mcm
  • IKKE ONLINE
  • Indlæg: 1
Hvordan skal man komme videre efter tabet af sin elsket kat?
Jeg sidder her i stuen, i mørke og er dybt ulykkelig.
I mandags var jeg nødsaget til at få min bedste ven, Albert, aflivet 13,5 år gammel. Jeg har haft ham helt fra han var omkring 2-3 mdr, og da han er flasket op, har han altid været utrolig menneskeglad og social fra dag et.
13,5 år har jeg haft ham, uden andet sygdom end urinsten x 1, der krævede behandling. Ellers har han været fin, rask, sjov, kærlig, kysseglad, social og meget mere.
De sidste par år sov han mere og mere pga alderen, men var frisk og legesyg når han var vågen og med god appatit.
Pludselig søndag aften/nat bliver han svag, svækket, beklager sig når jeg bærer ham og trækker sig væk under sofaen. Fuldstændig abnorm opførsel fra ham. Jeg giver ham hans ro og går i seng, hvor jeg vågner igen kl. 04. Jeg står op og går ind til ham (han plejer altid at sove hos mig i sengen) og han ligger på gulvet under sofaen, lidt kold og meget svag og apatisk.
Jeg tager ham op, lægger ham på mit bryst og et tæppe over og sidder sådan med ham i et par timer. Jeg kan godt se at han pludselig er alvorlig/akut syg og fortæller ham at det er ok at give slip. Ja, jeg tigger ham nærmest om at sove ind i mine arme, da Albert hader at komme til dyrlægen og jeg gerne vil undgå at hans sidste tid skal ende der. Men han holder fast. Han ligger bare stille i mine arme og sover.
Da dyrlægen åbner ringet jeg og får en tid. Jeg stortuder og siger at det nok er en aflivning.
Da jeg ankommer konkluderer dyrlægen at han har tabt sig omkring 1,5-2 kg indenfor kort tid, har lidt lav temperatur, lyder forkert på lungerne og hun mærker en større knude i maveregionen.
Hun siger klart at han er alvorlig syg og svækket og at dette ikke kan klares med antibiotika. Det var jeg nu godt klar over.
Vi besluttet at lade ham aflive og det foregår ok stille og roligt mens jeg nusser og kysser ham.
Foruden Albert har jeg også altid haft en anden kat, ligeledes på 13,5 år nu og min hund på 9 år.
Efter jeg kom hjem fra dyrlægen i mandags har jeg grædt uafbrudt. Jeg mangler simpelthen min Albert. Jeg mangler at røre hans bløde pels og kysse ham. Savnet er så stort at jeg har kvalme og kun spiser af nød. Jeg er fuldstændig mørbanket af sorg.
Min anden kat og min hund tager det hele fint. Katten er jo også gammel og sover meget. Hun er en helt anden kat end Albert var. Slet ikke særlig social, sover det meste i sit klatretræ og er meget selvstændig. Albert var en ener, som gerne skulle sove arm i arm og som altid, som i altid, skulle sove nær mig i sengen.
Min hund mærker jeg ikke noget på, andet end han tydeligt er beklemt ved at jeg græder hele tiden. Men ingen af dem kan dække det som Albert gav mig og jeg kan næsten ikke overskue dem pt.
Jeg har altid behandlet mine dyr som mine børn, da jeg i mange år har været ufrivillig barnløs. Nu er jeg dog 8 måneder henne i en meget ønsket graviditet og det er jo derfor heller ikke godt, at jeg er så utrøstelig. Jeg er alene, uden mand, men har en fantastisk sød mor og tre gode veninder, der forstår hvor meget Albert betyder for mig og som skriver og ringer til mig. Men det dækker jo ikke hele dagen. At være alene med denne sorg er ubærlig.
Men min sorg og smerte er utrøstelig.
Jeg har det meste af mit voksenliv troet at jeg ikke kunne få børn, så der er ingen tvivl om at den kærlighed og omsorg jeg har haft til et barn, den er givet til mine dyr.
Jeg mærkede intet på ham indtil søndag aften. Intet. Og så var han så syg af cancer. Jeg føler mig skyldig i ikke at have opdaget det. Det var først i sidste uge at jeg lagde mærke til at han havde tabt sig lidt ( han havde stor pels) og pludselig så ældre ud. Men intet at bemærke på hans adfærd.
Katte viser jo ikke deres svagheder/sygdom, før til allersidst. Så egentlig er det hans instinkt han har fulgt. Det er bare så hårdt at jeg slet ikke har fået noget forberedelsestid. Han er jo nærmest revet ud af mine hænder, så hurtigt gik det.
Jeg savner ham så ufattelig meget og kan hverken finde glæde i mine andre dyr eller min graviditet pt. Jeg vil bare holde ham tæt og kysse ham, som jeg gjorde hver dag, hvilket jeg ved jeg ikke kan.
Jeg mangler ham hele tiden og håber sådan at få nogle tegn fra ham. Oprette en kontakt til ham.
Jeg ved ikke om det er muligt?

Jeg elsker, savner og mangler dig, min lige Albert dreng <3

Sv: Jeg er i dyb sorg over tabet af min kat på 13,5 år 03/04/2018 11:47 #162593

I min barndom og frem til mine tidlige voksenår havde jeg en elsket hund, der måtte aflives. Jeg "nussede" den beroligende mens den fik dyrlægens sprøjte og kort efter så jeg en lysende form forlade hundekroppen, og jeg var ikke i tvivl om, at nu var den død. Den lysende forms løsrivelse fra den fysiske krop var for mig et vidnesbyrd om, at dyresjæle lever videre.

Senere har jeg mødt hunden i klare drømme, og når jeg med stor iver har omfavnet den, fordi nu havde jeg chancen igen, så vågnede jeg brat med et tydeligt sus i ørerne. Om det var hunden eller min egen forestilling om hunden på astralplanet, jeg mødte, ved jeg ikke.

Om man bør søge at komme i kontakt med afdøde dyr, eller mennesker for den sags skyld, er jeg ikke afklaret omkring. På den ene side skal den afdøde jo videre mod sin sjæl, på den anden side kan den afdøde have et ønske om at hjælpe os inkarnerede.

Håber, du kan bruge dette til noget.

Sv: Jeg er i dyb sorg over tabet af min kat på 13,5 år 03/16/2018 00:44 #162679

Hej mcm.
Hvor jeg dog føler med dig!
Har selv lige måttet aflive min elskede hund, min uundværlige makker!
Kan stadig ikke falde i søvn uden imaginært at holde hendes pote, og som altid, kramme den megastore krop.
Ved, at hun er hos mig der.
Men ved også, at vi skal mødes igen, for de venter på os, er hos os, selv om det slet ikke er det samme.
Den største trøst er, at de ikke længere lider.
Min beskæftigelse er netop, at tale med dyrene, også de afdøde, så hav tillid til, at det ikke er slut hvis du ønsker det.
Men jeg vil stærkt anbefale dig at vente med forsøg på kontakt. Det er for tidligt, og du risikerer blot en dårlig oplevelse.
Lyseste hilsener og strålesmil herfra!!!!
Connie Laurent
  • Side:
  • 1