Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

Log ind med Facebook
A+ R A-
Velkommen, Gæst
Brugernavn Adgangskode: Husk mig

Påvirkelse af negativ entitet?
(1 viser) (1) Gæst
 • Side:
 • 1

EMNE: Påvirkelse af negativ entitet?

Påvirkelse af negativ entitet? 03/04/2018 08:52 #162591

Hej

Jeg havde en spirituel oplevelse sidste år. Kort fortalt, har jeg haft kontakt med en shaman som har hjulpet mig med nogle spirituelle problemer. Vi har været på nogle ånderejser som hver gang har været en positiv oplevelse. Min oplevelse kulminerede i en soul retrieval hvor jeg også fik kontakt med det jeg tror er mine spirit guides, og det var som sådan en positiv oplevelse, men efter denne tur er det som om min mave ikke har været sig selv. Jeg skal spise meget små måltider, og hvis jeg bare spiser så meget som een mundfuld mere, så kan mit energi-system gå helt i knude og jeg føler mig næsten død oven i hovedet.

Jeg synes ikke det er særlig fedt, og det virker heller ikke særlig spirituelt. Jeg går desværre lidt i ring i den her oplevelse, og kommer ikke rigtig videre, da hvert måltid nærmest er en form for overvågning af hvor meget jeg "må" spise. Føler lidt jeg har tabt fri vilje her. Har også tabt mig mange kilo.

Jeg vil gerne tjekkes for om jeg har skabt kontakt til nogle negative entiteter der kan påvirke mig. I starten slog jeg det hen som en åndssvag ide, men min mave, sult og fordøjelse er virkelig ikke sig selv. Jeg kan blive helt smadret i energi-systemet hvis jeg blot tager en mundfuld mere youghurt, og det virker ikke normalt. Jeg har jo ikke tidligere erfaringer med ånder, så jeg har ikke nogen erfarings-basis for at sige om jeg har skabt kontakt til negative entiteter eller ej.

Jeg vil gerne bede om forslag til clairvoyante der kan se om jeg har tiltrukket noget negativt. Årsagen til at jeg skriver herinde nu er at det har stået på i rigtig lang tid og ikke er blevet bedre.

Tusind tak

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/04/2018 18:16 #162594

Den mest simple måde du kan tilgå det på, er ved at gøre gode gerninger. Det skaber en vekselvirkning med altet i en positiv energisyntese, som bevirker, at ingen negativ entitet lyster at forblive hos dig. Det er simpelt sagt, men arbejdet kan være kolossalt og proceserne heri lidelsesfyldte, afhængigt af hvilke energier du tiltrækker.

Om der huserer nogen clairvoyante herinde, som evner at lokalisere og enddog fordrive en sådan entitet, har jeg egentlig ikke indtryk af. Men man kunne vel håbe. Mit råd kommer ikke fra nogen clairvoyant, men fra en livsrejsende ven, som mener, at du er den bedste til at klare dine egne udfordringer.

Jeg vil iøvrigt også anbefale hyppige vejrtrækningsøvelser, hvor du trækker luften helt ned i maven.

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/04/2018 22:31 #162595

Det er også mit indtryk, at negative entiteter som dæmoner og reptiler fra fjerde dimension, udnytter når folks vibrationer er lave til at besætte dem. Derfor elsker reptiler og dæmoner mennesker, der er vrede, fulde, stressede, angste o.s.v. F.eks. vil jeg vædde med, at hvis man var i stand til at se dæmonerne fra fjerde dimension, så ville man en lørdag aften kunne spotte en masse ondsindede dæmoner og reptiler i færd med at suge menneskers negative energier til sig ude i nattelivet. Jeg bryder mig f.eks. ikke om at gå i Jomfru Ane Gade, fordi jeg fornemmer en tung energi fra reptiler dér.
Så jeg vil også mene, at den bedste måde at forebygge at blive besat fra sådanne entiteter er at holde ens vibrationer høje. D.v.s. undgå at drikke sig fuld. Undgå for mange konflikter i nattelivet. Undgå slåskampe. Undgå stoffer. undgå road rage, altså trafikvrede o.s.v.

Og så tror jeg også, at man skal passe på med at eksperimentere for meget at kontakte ånder. Fordi medmindre man er erfaren på området, tror jeg nemt, at man kan blive lokket i baghold et ondsindet reptil eller dæmon. Og skal man absolut lege med ånder, så gør det mens din vibration er høj. Mens du er glad og i godt humør og ikke påvirket af alkohol eller andre stoffer.
Sidste redigering: 03/04/2018 22:33 af vidaenmarte.
Følgende bruger(e) synes godt om: Liquid Blue

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/05/2018 17:00 #162599

 • RJ92
 • IKKE ONLINE
 • Indlæg: 86
Du skriver at det ikke virker særligt spirituelt. Det er jeg enig med dig i. Jeg kan selvfølgelig ikke vurdere om du er i risikozonen for at udvikle en psykose, men jeg synes det lyder lidt sådan ud fra dit indlæg. Og jeg synes at det er ansvarsbevidst at nævne det, fordi psykoser ikke er noget at spøge med og kan udvikle sig alvorligt.

Når du skriver at du har tabt dig i vægt og føler dig overvåget når du spiser, får det mine alarmklokker til at ringe. Så jeg synes det er vigtigt at du overvejer risikoen for en psykisk sygdom og eventuelt gerne læser lidt om det på nettet. Hvis du finder frem til det, kan din egen læge hjælpe dig og henvise dig videre.

Min egen personlige definition, eller rettesnor, om hvornår en oplevelse er af psykotisk eller åndelig art, er at de positive og givende oplevelser er harmløse, og at de negative, pinefulde og ødelæggende oplevelser er alvorlige. Der er nok undtagelser fra reglen.

Jeg skriver blot dette for at hjælpe, og for at være en pendant til de som giver åndelige forklaringer på dit problem. Min erfaring er at folk herinde ofte er lidt ukritiske i forhold til jer der skriver ind med bekymrende symptomer.
Sidste redigering: 03/05/2018 17:01 af RJ92.
Følgende bruger(e) synes godt om: Abel

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/05/2018 18:47 #162600

 • Abel
 • IKKE ONLINE
 • Indlæg: 921
Hej Perceiver.
Jeg tilslutter mig det RJ92 skriver. Den negative entitet du er påvirket af, ser for mig ud til at være en nervøs spisevægring, du ikke selv er herre over, så du SKAL have hjælp til at komme ud af det! Er min vurdering. Slå det ikke hen! Det skal ikke bagatelliseres og det skal kraftig pointeres, at det bestemt ikke er noget at skamme sig over at du skal have den fornødne hjælp til at komme ud af, men det skal ikke være en clairvoyant der skal hjælpe dig! Det skal være lægevidenskaben - evt. psykologien, hvilket en samvittighedsfuld clairvoyant sikkert også vil råde dig til.

Jeg ved ikke hvad der kan have været udslagsgivende til den negative påvirkning du er i, men jeg er af den indstilling, at man risikerer at havne i negativitet hvis man via en shaman tager på astralrejser, hvis man er psykologisk uligevægtig! Det er ikke nogen kritik af dig, men mange er havnet i situationer de ikke ønskede via shamanisme hordi de ikke var i harmonisk balance til at komme hele igennem. Jeg tror og håber dog på, at du nok skal komme igennem via de rigtige kanaler.

Kh. Abel.

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/05/2018 19:08 #162601

Tak for jeres svar. Måske formulerede jeg mig forkert: Jeg føler mig ikke "overvåget" når jeg spiser. Jeg føler bare selv at jeg bruger for mange kræfter på at kontrollere og "overvåge" min mængde af mad når jeg spiser - da mit energi-system reagerer rimelig kraftigt på mad.

Psykisk uligevægtig.. Tja, det ville ikke være mit bud. Hvis jeg skal være helt tror jeg at mad-problemet er et manifestation af mit ego som skal i balance igen efter den soul retrieval jeg oplevede. Så der er jo basis for at problemet løser sig selv, hen ad vejen. Men derfor vil jeg da stadig gerne have en reference til en kompetent clairvoyant - så jeg kan tage kontakt til vedkommende senere hvis problemet fortsætter.

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/05/2018 19:53 #162603

 • Tommas
 • IKKE ONLINE
 • Indlæg: 404
Hej Perceiver

Din beskrivelse lyder lidt som en proces, jeg selv har været igennem. Mave-tarmsystemet hører til i den afdelingen, som fungerer bedst, når man lader det passe sig selv. Du skal stole på din egen krop og på livsprocesserne, og lade være med at forsøge at kontrollere det. Jeg beskriver det ind i mellem på denne måde: Kroppen er ældgammel - den ved godt, hvordan man virker på planeten - men tænkeren kan lave koks i systemet, og så handler det om at slippe tankerne og overlade styringen til naturen. Det retter sig sandsynligvis op efterhånden som du lærer at give slip. Hvad du skal give slip på kan kun du selv finde ud af, så du må prøve dig frem....

Den "negative entitet" findes kun i dine tanker - ikke i din krops natur. Så slap og tag det roligt. Hav tillid...

Du har sikkert ret i det med egoet....

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/08/2018 07:09 #162616

Tak skal du have Tommas. Jeg tror også der er basis for at det er mit ego/min kraft der skal i balance igen efter soul retrieval'en - og at det viser sig som forvirring ifht sult, mad og "fri vilje". Så igen er der basis for at det løser sig selv på den lange bane. Jeg er ihvertfald fortrøstningsfuld.

Men jeg har sgu brugt en del tid på det nu, og det begynder at irritere mig. Derfor kunne det stadig være rart med nogle referencer til clairvoyante. Måske kommer jeg aldrig til at bruge dem, men det er meget godt at have dem. Jeg ved trods alt intet om ånder, og jeg oplevede heftig kontakt med dem og har nu et spøjst spise-problem jeg aldrig har haft før.

På forhånd tak til dem der kan henvise til nogen.

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/08/2018 10:20 #162619

Hej Perceiver

Hvordan er din kontakt til den shaman som satte gang i processen?

Jeg tænker, og undskyld min forudindtagede kritiske tilgang, at når man sætter gang i spirituelle veer, så tager man vel også, i en eller anden forstand, en form for hånd om alle de symptomer der opstår i tilgift til processen.

Jeg ved ikke om det overvejende skyldes tillid, eller blot manglende beskrivelser i dit indlæg - Men jeg tænker, at hvis man som udgangspunkt har valgt en shermanistisk tilgang, og fundet den "rette vedkommende", som skal guide processen, så er det en proces man sætter igang.
Altså et udviklingsforløb, der kommer til at påvirke/indvirke på andre forløb, andre sammenhænge, andre processer.

Det jeg læser imellem de manglende linjer, og tilgiv mig igen, hvis jeg tager meget fejl - Det er, at du har indvilliget i at købe et spirituelt coinoffer... Og nu står tilbage med nogle overvældende symptomer, som turen igennem den spirituelle drive-in, slet ikke forberedte dig på.
Am I right or wrong?

Lad mig dele et praksis eksempel udenfor emnet: Når en alkoholiker går i misbrugsbehandling, så viser det sig ofte, at familiemedlemmer og andre pårørende har langt mere brug for behandling, end man umiddelbart i første omgang forestiller sig... Nogle gang, så kan en familie have brug for en symptombærer, en lynafleder, et sort får, en personlighed i familien, som man (velbegrundet) kan kaste mistilliden, utilstrækkeligheden og ubetænksomheden over på. mm.
På denne måde kan en tørlagt alkoholiker møde meget skjult modstand, der ofte forklædes som frygt i forskellige (ofte velbegrunde) afskygninger, der gør afviklingen og forandringerne betydeligt besværlige/smertelige.

Meget forsimplet kan man sige, at lignende processer kan udspille sig imellem kroppen, psyken og sjælen, når man som du, har valgt at få tilført ve-stimulerende hjælpemidler udefra.
Du oplever simpelthen flere veer lige pt. end kroppen kan følge med til og har udviklet sig til.
Hvis processen havde haft et mere naturligt forløb, så ville du, ligesom når kvinder skal føde, opleve en langsom og gradvis tilvending (udvidelse/rumning) på alle planer/niveauer, der gør at processen lige nøjagtig bliver så tålelig, at man vil kunne tåle den.
Jeg håber du kan følge mig?

Alle sanserne i kroppen bliver normalt gradvist mere sensitiviserede i forbindelse med et spirituelt udviklingsforløb. Denne del af udviklingen tager tid, og man må langsomt vende sig til alle de små forandringer der foregår i kroppen.
I vores kultur spiser man ofte på klokkeslæt 5 gange i døgnet.
En "forfinet" krop, den behøver langt mindre portioner, men spiser til gengæld gerne oftere.
Den sender løben små fine signaler omkring hvad den har brug for, og det som den har brug for, er ikke nødvendigvis det køleskabet eller fryseren er fyldt med.
Kroppen bliver umiddelbar, nærmest som et lille barn i sine behov... Så du skal vende dig langsomt til tilvendingen, og gøre brug af alle dine sanser på ny.
Men det er, som Tommas forsøger at formidle, også en glædelig og overraskende opdagelsesrejse.
Hvis du går ind i frugt og grønt afdelingen, så prøv og lyt til dit sanseapparat.
Nogle gange så er det duften af gulerødder der tiltrækker, fornemmelsen af ananas der stimuleres i mundhulen, eller en kålplante der kalder på at blive gnasket i.
Kroppen den ved godt hvad den har behov for, du skal bare øve dig i at lytte på en ny, dybere og mindre vanepræget måde.
Når du f.eks. køber the, så køb mange forskellige slags, den "forfinede" krop, den elsker afveksling og signalerer klart sine behov.
Jeg er gået fra at være kødspiser, til at indtage kød i meget små portioner 3-4 gange om året.
Ikke fordi jeg har ønsket at være vegetar, men fordi jeg oplevede at kroppen simpelthen blev dårlig, og på ingen måder følte sig tiltrukket af kadaver.
I stedet har den haft lyst til rigtig mange andre forskellige ting.
En halv kop hindbær til morgen, havregryn med honning til aften, rodfrugter med et godt drys salt, når jeg har det røde osv.
Den elsker the med lakridsrod, for ikke at nævne en skrive ristet rugbrød med advokado på.
Mit kost-indtag er blevet super forsimplet og indeholder ofte meget få ingredienser, sammenlignet med hvordan mine medmennesker generelt spiser.
Men det er okay, fordi vi nu har et langt bedre samarbejde.

Når jeg som du, oplever lidt for meget indkig og indføling (altså opmærksomhed på andre planer), så går jeg en tur i naturen, eller tager et langt varmt bad.
Det aflader og skaber jordforbindelse.

Jeg har været heldig i den forstand, at det (største delen af tiden) har udviklet sig tåleligt og gradvist langsomt.
Kun ganske få gange har jeg oplevet noget, som har trængt sig ufrivilligt på, hvor jeg er blevet overrasket eller forskrækket.
Hvis du forestiller dig, at du stikker hovedet ned i havet, så du kan kigge ind i det mylder af liv, der florer under havoverfladen.
Det kan godt være, at man bliver forskrækket, hvis der pludselig springer en krabbe frem, når man aldrig har kigget ind i havuniverset før.
Sådan har jeg det med det "åndelige perspektiv".
Der SKAL være ting vi oplever, som vi ikke forstår... Og det er okay.
Det vi ikke har kendskab til, bliver ikke nødvendigvis farligt af den grund.

Jeg tror ikke, at det er en udefrakommende krabbe der styrer dit madindtag.
Lad mig sige det sådan
Og hvis du oplever lidt for meget nysgerrighed, så vend dig om, og bed klar og tydeligt "vedkommende" om at give dig og din krop ro til den proces, som der er gang i.
Man har lov til at spise, bade, sove, elske osv. i fred og ro uden tilskuere... Slut prut

En clairvoyant, uanset hvor dygtig vedkommende end er, kan ikke gribe ind og holde din udviklingsproces i hånden.
Det må og skal du selv gøre.
Men jeg synes at man kan lære rigtig meget af dit skriv, på den måde, at de som beskæftiger sig med shamanisme, at de må og skal gøre det klart, hvor omfattende og indgribende en proces det er, der kan sættes gang i.
I andre kulturer er en shaman rejse ikke noget man fortager overnight.
Hvis det altså er sådan din sjælehentnings-rejse er forløbet.
Ligesom man heller ikke kan bearbejde traumer i samarbejde med en terapeut eller psykolog, uden ikke at indstille sig på et længere eller flere bearbejdnings- og samtaleforløb.

Som jeg ser det, så skal du øve dig i at "lytte", på en helt ny måde.
Altså lytte, som i lytte åbent, lytte blidt, med alle dine sanser.
Så skal I nok blive gode samarbejdspartnere på ny, du og din krop.


Alt det bedste herfra

Swe
Sidste redigering: 03/08/2018 10:33 af Swedenborg.
Følgende bruger(e) synes godt om: msg83

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/09/2018 01:29 #162622

 • Gray
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 148
Til: Perceiver/Morten

Jeg anbefaler Rowland Anton Barkley, som eksorcist.

Find han på Facebook

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/09/2018 13:02 #162627

 • Gray
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 148
Kære Perceiver

Du er nødt til at vide, at de fleste af dem der skriver på forummet selvet, er dæmon tilbedere. Mange af dem nægter det dog, og kalder i stedet dæmonerne, for engle, eller Jesus. Men det er ikke, engle eller Jesus de tilbedere. Det er i stedet rendyrket ondskab, de tilbedere. Det er derfor at de, ikke vil hjælpe dig med eksorcisme, for de vil ikke sætte deres venner på porten.

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/10/2018 15:50 #162630

Wow Swedenborg, tak for et langt indlæg. Takker for dine kræfter og tanker .

Nu er det jo altid lidt svært at gætte om en anden persons sindstilstand og situation, men jeg vil da mene at du rammer plet nogen steder og skyder forbi andre.

Som introduktion kan jeg sige, at jeg ikke selv tror det er særlig sandsynligt at jeg er ramt af påvirkning af en negativ entitet, dæmon eller lignende. Jeg har googlet symptomerne på nettet - og det der med at føle sig overvåget, have hovedpiner, svaghed/træthed eller føle en "ond" tilstedeværelse - det oplever jeg ikke. Tror mest det er mit behov for kontrol der skal i balance igen efter soul retrieval'en, og det viser sig som udslag på noget af det mest banale for et menneske - sult, mad og spise.

Jeg er helt enig i at man skal lytte mere til kroppen efter sådan en oplevelse. Fx ved jeg at jeg skal undgå sukker og kaffe i store mængder. Eller rettere: Det bestemmer jeg selv, men jeg har det bare bedre når jeg undgår det.. Jeg har også generelt brug for mindre portioner mad, virker det til. Og nogen gange er jeg slet ikke sulten i lang tid.

Om jeg har taget et spirituelt "coinoffer".. Hehe.. Griner over formuleringen . Nej, det har jeg ikke. Tværtimod føler jeg at der er sket præcist der skulle ske. Har døjet med komplekse spirituelle problemer længe, og den her soul retrieval gav perfekt mening ifht at låse op for det. Den skete også på det bedst mulige tidspunkt. Så igen er jeg fortrøstningsfuld, selvom processen indtil videre har været svær. Jeg har iøvrigt et godt forhold til min shaman og har tillid til vedkommende. Når jeg spørger efter en clairvoyant er det mere for at få endnu et perspektiv på min situation. En anden person, med andre evner og anden tænkemåde.

Dog synes jeg at hele mad-delen har taget meget lang tid, og det er besynderligt som det har kunnet påvirke mit energi-system. Jeg tror jeg vil tage det lidt på gefühle - se om det ikke bliver bedre.. Det er det på nogen måder blevet allerede.. Men hvis jeg stadig hænger i det her problem om lad os sige 3-4 mdr fra nu af, så synes jeg det ville være på plads at række ud efter noget hjælp. Jeg havde iøvrigt heftig kontakt med spirits under oplevelsen, og de har blandt andet healet mit energi-system.. Måske er det der gør at min indre "sortseer" tænker at hvis de gode spirits kan påvirke mit energi-system så kan dårlige spirits også - og gad vide om det er dem der skaber mine madproblemer, for at få min udvikling til at gå i stå. Det er den slags tanker der rammer mig når jeg en gang imellem bliver frustreret over at kroppen går i mad-knude, helt mister sulten eller lignende..

Gray, tak for dit svar. Men hvad baserer du det på? Hvordan og på hvilken måde vil du mene de er dæmon-tilbedere?

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/11/2018 00:34 #162638

 • Gray
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 148
Perceiver: Gray, tak for dit svar. Men hvad baserer du det på? Hvordan og på hvilken måde vil du mene de er dæmon-tilbedere?

Gray = René: 20 års meget intense erfaring, med ”new age” miljøet. Tro det eller lad vær, men jeg har virkeligt prøvet meget. Bare et godt råd, så du ved hvad du er oppe imod. Naturlig vis er du, din egen lykke, eller ulykke smed. Du bestemmer selv hvilken side du vælger. Hvis du vælger Dæmoner, forklædt som godhed, er det din egen fejl, nu da du er advaret. Det kan selvfølgelig også være, at det er der, du høre hjemme.

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/11/2018 19:55 #162642

Remember the time when you avoided making other people sad?
image_2018-03-11.jpeg
ME NEITHER
Sidste redigering: 03/11/2018 19:56 af Swedenborg.
Følgende bruger(e) synes godt om: msg83

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/12/2018 16:42 #162652

 • Gray
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 148
Til Perceiver:

Lære du ikke, at skelne mellem, dem der er gode, og dem der bare siger de er gode, vil du ende som, et brugt kondom, der er smidt fra sig i skovbunden, og som ingen vil røre ved. Her på selvet vil du finde, overvældene mængder, af falsk godhed, og meget lidt ægte godhed. Du skal se ”selvet.dk”, som et samlings sted for hyæner, og ikke for godhed. Er du derimod, selv en hyæne, så vil du finde alt for mange rivaler, og alt for lidt bytte, her på selvet.

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/12/2018 17:04 #162654

 • Khidr7
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 1903
Til Gray: Et nærliggende spørgsmål: Det kunne bestemt være interessant at høre hvor samlingsstedet for - gode mennesker - er her i Danmark eller på kloden? Er der noget at skjule?
(Nogle siger, at man sætter sit lys på en stage så alle folk kan se det skinne.)de hjerteligste hilsner
Morten Nymann

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/12/2018 18:37 #162655

Jeg tror tråden her er ved at køre lidt af sporet, men jeg takker for folks input alligevel. Jeg tror nok ikke jeg har brug for en clairvoyant pt - men måske vil jeg overveje det i fremtiden.

Tak for jeres input!
Følgende bruger(e) synes godt om: Khidr7, Liquid Blue

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/12/2018 18:54 #162656

 • Gray
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 148
Khidr7:
Et nærliggende spørgsmål: Det kunne bestemt være interessant at høre hvor samlingsstedet for - gode mennesker - er her i Danmark eller på kloden?

Til Khidr7:
Jeg takker for et fremragende og tankevækkende spørgsmål. Så fremt der findes sådanne, møder så kan jeg ikke bare fortælle hvor de er. Der findes helt klart hemmelige møder, for folk der er anderledes udviklede, men belært at erfaring holder vi, disse møder hemmelige, for vi vil ikke saboteres, af NATO shills, og frimure. Om disse ”mennesker” er specielt gode, er tilgengæld et åbent spørgsmål. Det syntes jeg desværre ikke er tilfældet, men der er dog undtagelser. Men at kalde os Homo sapiens, vil være vildledende, for vi har kvaliteter som Homo sapiens ikke har. Vi ligner dog Homo sapiens, og folk tror at vi er Homo sapiens, men jeg vil nu mene, at kvalitets forskellen er for stor til, at vi skal kaldes Homo sapiens. Jeg vil mene, at Homo superior, vil være et godt ord for os.

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/12/2018 19:39 #162657

Perceiver skrev:
Jeg tror tråden her er ved at køre lidt af sporet, men jeg takker for folks input alligevel. Jeg tror nok ikke jeg har brug for en clairvoyant pt - men måske vil jeg overveje det i fremtiden.

Tak for jeres input!


Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/13/2018 21:33 #162668

 • msg83
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 155
Gray skrev:
Khidr7:
Et nærliggende spørgsmål: Det kunne bestemt være interessant at høre hvor samlingsstedet for - gode mennesker - er her i Danmark eller på kloden?

Til Khidr7:
Jeg takker for et fremragende og tankevækkende spørgsmål. Så fremt der findes sådanne, møder så kan jeg ikke bare fortælle hvor de er. Der findes helt klart hemmelige møder, for folk der er anderledes udviklede, men belært at erfaring holder vi, disse møder hemmelige, for vi vil ikke saboteres, af NATO shills, og frimure. Om disse ”mennesker” er specielt gode, er tilgengæld et åbent spørgsmål. Det syntes jeg desværre ikke er tilfældet, men der er dog undtagelser. Men at kalde os Homo sapiens, vil være vildledende, for vi har kvaliteter som Homo sapiens ikke har. Vi ligner dog Homo sapiens, og folk tror at vi er Homo sapiens, men jeg vil nu mene, at kvalitets forskellen er for stor til, at vi skal kaldes Homo sapiens. Jeg vil mene, at Homo superior, vil være et godt ord for os.

Er det dig Rene?

Sv: Påvirkelse af negativ entitet? 03/14/2018 00:53 #162669

 • Gray
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 148
Til msg83: Jeg ser med garanti ikke, sådan du når jeg "formskifter". LOL
Følgende bruger(e) synes godt om: msg83
 • Side:
 • 1