Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

Log ind med Facebook
A+ R A-
Velkommen, Gæst
Brugernavn Adgangskode: Husk mig

Aliens and Telepathy
(1 viser) (1) Gæst

EMNE: Aliens and Telepathy

Sv: Aliens and Telepathy 02/12/2018 04:31 #162312

People civilization (10'th Century in the our time's comparetment) of Big Bear.

Basic news there is a 1'th Dolphins visit there (ship's capitain Tompson).

They, it seems do identified a grave of their Christ (was about).
And - the next clossest the "civilized World" (by my understanding - it is the "Lemurids World").
There...
Norway's vikings just do achieved Bermuds (comparable) Islands.

bdaerial01.png


Leksanians (nah... Lithuanians) did the 1'th Crossbow.
Crussaders - 2'th trip to Jerusalem

Sv: Aliens and Telepathy 02/13/2018 04:48 #162330

Are You interested in the UFOs flying principle, or - the simmilar top level the aliens technologies..?
Nah... As for one such...


Our World’s news. It is do not so very bright news, so my wish is to remember. Personally me – the very for this development…

Researchers at the Children's Hospital of Philadelphia (CHOP) have created an artificial womb and do born a sheep.

untitled_2018-02-13.png


Why potentially it can be the exclusivelly important..? Nah, to me this a question is “the cosmic even”… As for our the World’s specific science’s way… And our the World (historically) now could be as the earlier by the others precedents...

People are developing the technologies as the their forwarding on the nature. From the human’s norm – the most interesting is a "panoramic technologies" (the victorious views as a firstly). Nah... the bigger information's percent human do receives through the eyes... So...

So – it is the robots, chemistry and so like. Later these people comes to the cosmos and… They do collect the big number the popular videos and the very paradoxically… “Science’s level” …becomes into the slower and slower, by the question of the abnormally extended detailed searches in the biology (even - from the viruses question).

“Real victory over the nature can to become into the simple ignorance as the collective watching's banalities”…

In such a way (1’th step is the smarten robots developing) medicine also can to become into the “geological medicine”… Such historicall disproportion (mekha-nology VS. biotechnologies) especially do exist in the Pleiadians World. It seems – our the World can to be the more balanced…

In the Delphinus constellation...

ArtificialWomb.png
Vedhæftninger:

Sv: Aliens and Telepathy 02/15/2018 04:08 #162344

Died Danish Herzog Henrik yesterday was received in the lower gravity (I’ve mentioned them usually as ‘the Bismarck’s planet”). He was placed in the hospital (by the way – there is replaced Altus from the Tarcians world). Within a travel there he have a chance to see my mentioned artificial wombs the room. Herzog do received there a comfortable quiet room with the flowers etc. Suporters him are the robot girl "Adele" (with the perfect smell), doctor "Ingus” and so like.
Sidste redigering: 02/15/2018 04:08 af Kurtgustav.

Sv: Aliens and Telepathy 02/15/2018 04:41 #162345

Nah... Few characters by the 1'th message in this a page. Here I will to remember, that people planet in the big bear do have a lower gravity... Exactly - 7 perc. lower.
Tompson is an English kind person, but in the Dolpgins planet it does means a semi-Welsh language (do not "night", but - "nokht", do not "to know", but - "to wist" etc.).


photo_for_gallery_1_36201033.jpg


6761.jpg
Sidste redigering: 02/15/2018 04:43 af Kurtgustav.

Sv: Aliens and Telepathy 02/17/2018 04:07 #162375

Jeg har aldrig helt forstået meningen med denne tråd. Én mand sidder og taler med sig selv på et komplet uforståeligt sprog. Det kan man da i dén grad også kalde en onani-tråd.

I den anden tråd, Tanker, er der dog i det mindste tale om social fællesonani, da 5-6 personer sidder og masturberer (åndeligt talt) i flok. Men der er stadig tale om selvtilfredsstillelse, da sproget også af udenforstående opfattes som indforstået og uforståeligt.

Undskyld mit lidt bramfrie ordvalg. Men ja, jeg føler, at disse tråde er selvtilfredsstillelsestråde, fordi jargonen og tonen er indforstået og sammenspist og derfor er der jo ikke tale om at dele viden og erfaringer med andre udenfor den sluttede kreds.

Og Kurtgustav, hvis du virkeligt havde noget på hjerte, du ville dele med os andre, ville du da ikke anstrenge dig mere for at skrive på et forståeligt sprog? Ingen udover dig selv fatter vel, hvad du skriver? Eller er der andre, der fatter noget?
Sidste redigering: 02/17/2018 04:10 af vidaenmarte.
Følgende bruger(e) synes godt om: asger1

Sv: Aliens and Telepathy 02/17/2018 13:08 #162385

Jeg finder nogle gange dyb meningsfuld symbolik i brudstykker af det her, der relaterer til mine livsprocesser. For mig er det som at betragte kunst, hvor man pludselig finder noget, som hidtil var uset. Og så nyder jeg den kaotiske skabelse. Mon det hører under det der ord "entropi" som Tommas har forsøgt at lære mig? Hmm...

Sv: Aliens and Telepathy 02/17/2018 18:04 #162395

 • asger1
 • IKKE ONLINE
 • Indlæg: 12
Ha ha ha ... og ha ha , ham xx vil ALDRIG svare på et ordentlig dansk, han hygger sig med at forvirre

folk .....

1 Jeg scroller rundt på diverse indlæg velvidende, at man IKKE må være for personlig og derfor har

jeg svært ved at begrænse mig .....

2 Hej Liquid Blue ?

Jeg finder nogle gange dyb meningsfuld symbolik i brudstykker af det her, der relaterer til mine livsprocesser. For mig er det som at betragte kunst, hvor man pludselig finder noget, som hidtil var uset.

Jeg BRÆNDER for at høre nærmere om HVAD, som den danske profil med udtryk kun i engelsk sprog kan

berige din tilværelse med - ??

Det er ikke ment som en konfrontation, men personligt er min holdning til en vis

profil udtrykt symbolsk i følgende : (Hvis du kan forklare mig noget ang det engelske skriveri på

et højere plan, så værsgo) ... ??
ndelighed.jpg
Følgende bruger(e) synes godt om: Liquid Blue

Sv: Aliens and Telepathy 02/18/2018 01:58 #162398

 • Tommas
 • IKKE ONLINE
 • Indlæg: 449
Jeg kan godt lide "værket", som skaber et sært link mellem Dolphin-konstellationen, bueskydning, Litauere, Crusaders, Norske vikinger og Bermuda.

Det kan godt ligne kaos og måske et resultat af entropi, men det kan jeg jo ikke bedømme. Nogle vil sige, at kunst altid er uforståelig til at begynde med - forud for sin samtid - at kunsten kun er kunst, hvis den bliver misforstået.....

Der findes faktisk en slags link mellem "Delfinen" (stjernebilledet) og kentaueren (via naboskab med konstellationen "Skytten") og overordnede "kosmiske mål" (symbolsk bueskydning), men jeg er ikke så hyper-intuitiv, at jeg kan gennemskue meningen med det....men jeg kan da give et bud.

Den lyseblå "åndelige kvadrant" er snuppet fra astrologien og simplificeret. Det er hel den cirkel du har indsat, Asger1, Det ved du godt, ikke?. I den lysblå kvadrant findes der dybest set en beskrivelse af livets opstigning fra havet.

Generelt kan jeg godt lide mennesker, som er fredeligt "gal på den" - hellerede det end krigeriske "normale".
Sidste redigering: 02/18/2018 01:59 af Tommas.

Sv: Aliens and Telepathy 02/18/2018 07:05 #162411

2 Hej Liquid Blue ?

Jeg finder nogle gange dyb meningsfuld symbolik i brudstykker af det her, der relaterer til mine livsprocesser. For mig er det som at betragte kunst, hvor man pludselig finder noget, som hidtil var uset.

Jeg BRÆNDER for at høre nærmere om HVAD, som den danske profil med udtryk kun i engelsk sprog kan

berige din tilværelse med - ??

Det er ikke ment som en konfrontation, men personligt er min holdning til en vis

profil udtrykt symbolsk i følgende : (Hvis du kan forklare mig noget ang det engelske skriveri på

et højere plan, så værsgo) ... ??


Hej Asger. Når man går vejen, får man tegn fra alle mulige vinkler til en form for guidance/bekræftelse til sin livsproces. Hos ham her, har jeg fået det et par gange. Så mit indtryk er, at han på en eller anden entropisk måde er forbundet til et dybt plan af kosmos med sit udtryk. Ihvertfald i forhold til mig.

Men der er så mange planer, utallige oplevelser, filosofiske tanker og teser, menneskelige møder og metafysiske synteser indblandet i forståelsen af symbolikken, når det rammer mig, at det ganske enkelt er umuligt for mig at redegøre for i denne kommunikationsform. Oplevelser som disse deler jeg kun med de få mennesker, der deler den dybe indsigt i mine livsprocesser, fordi det ellers ikke vil give nogen som helst form for mening. Og disse mennesker er min nære familie, der forstår disse planer af tilværelsen og iøvrigt har kendt mig hele mit liv.

Set med ganske enkle og helt jordnære øjne, er jeg en stor beundrer af Kurtgustavs kreativitet.

Men tænker man over meningsfuldhed, så er det jo ikke tilfældigt, at han lægger sin kreativitet herinde. Det som jeg synes er interessant ved, at brugere forsøger at tale logik med Kurtgustav er, at det belyser, at hans væsen sket ikke er rationelt eller logiskt. Det er kunstneriskt! Og med kunst er det jo forskelligt hvad vi mennesker mener er godt eller skidt.

For mig at se, så er denne virtuose spændvidde imellem komplet gakkelak og en momentarisk afgrundsdyb symbolik direkte mageløs.

Sv: Aliens and Telepathy 02/18/2018 10:51 #162418

 • Abel
 • IKKE ONLINE
 • Indlæg: 948
"Og med kunst er det jo forskelligt hvad vi mennesker mener er godt eller skidt."

Ja og hvordan vi mener det.

Picasso påstod, at han ikke var nervøs over om nogle skulle stjæle hans værker fra hans atelier.
Skulle det endelig ske at en stjæler et værk fra mit atelier, må det være fordi vedkommende kan lide det jeg maler, for jeg sætter først mit navnetræk når jeg lovformeligt overbringer det til en anden, for det er hovedsageligt det de fleste købere mener borger for kvaliteten.

Det der bevingede insekt - eller er det mon en flyver, skulle efter sigende stamme fra oldtiden og har givet andledning til masser af teorier og spekulationer.
Kan du ikke fortælle lidt om dit profilbillede asger1?

Sv: Aliens and Telepathy 02/19/2018 05:12 #162438

vidaenmarte skrev:
Jeg har aldrig helt forstået meningen med denne tråd. Én mand sidder og taler med sig selv på et komplet uforståeligt sprog. Det kan man da i dén grad også kalde en onani-tråd.

"Funny - Hey har du frygter, fordi ..!
Tema er - jo større modstand af min røv..!"


I den anden tråd, Tanker, er der dog i det mindste tale om social fællesonani, da 5-6 personer sidder og masturberer (åndeligt talt) i flok. Men der er stadig tale om selvtilfredsstillelse, da sproget også af udenforstående opfattes som indforstået og uforståeligt.

Undskyld mit lidt bramfrie ordvalg. Men ja, jeg føler, at disse tråde er selvtilfredsstillelsestråde, fordi jargonen og tonen er indforstået og sammenspist og derfor er der jo ikke tale om at dele viden og erfaringer med andre udenfor den sluttede kreds.

Og Kurtgustav, hvis du virkeligt havde noget på hjerte, du ville dele med os andre, ville du da ikke anstrenge dig mere for at skrive på et forståeligt sprog? Ingen udover dig selv fatter vel, hvad du skriver? Eller er der andre, der fatter noget?
Sidste redigering: 02/19/2018 05:19 af Kurtgustav.

Sv: Aliens and Telepathy 02/19/2018 05:58 #162440

Liquid Blue skrev:
Jeg finder nogle gange dyb meningsfuld symbolik i brudstykker af det her, der relaterer til mine livsprocesser. For mig er det som at betragte kunst, hvor man pludselig finder noget, som hidtil var uset. Og så nyder jeg den kaotiske skabelse. Mon det hører under det der ord "entropi" som Tommas har forsøgt at lære mig? Hmm...


Jeg kan også sagtens finde nogle af Kurtgustav´s indlæg morsomme, fordi de er sådan lidt absurde og karikaturagtige.

Men jeg fisker bare efter, hvad meningen med hans utallige indlæg er? Ingen, måske bortset fra dig, Liquid Blue, synes jo at fatte meget af, hvad han skriver. Og hvis budbringeren ikke forstås, hvad er da pointen med disse mange lange indlæg?

Kan der være tale om, at Kurtgustav er alien og at han taler i koder - fordi han ikke er så god til humant sprog? Og fordi han ønsker, at kun få indviede forstår hans budskaber? Den tanke HAR strejfet mig.

Der kunne dog også være tale om almindelige trollerier. Lidt i stil med Bendt B. på EB´s Nationen - han er ekspert i at snakke sort!

Men det er da også muligt, at Kurtgustav´s skriverier er en art abstrakt kunst på ord, som jeg bare ikke fatter noget af.
Sidste redigering: 02/19/2018 06:00 af vidaenmarte.

Sv: Aliens and Telepathy 02/19/2018 07:07 #162443

Det er ikke nogen ny sådan teori - menneske, der forsøger at hjælpe er en simpel fejl person. Kommunisterne er det lavere sociale niveau teori (desværre - denne teori er en nok naturlig.). Jeg er genialkommunist og ingen hjælp, jeg har brug for. (v-marte)

Your moods do explain the Danish moods today "as for the Americans" in Taurus only... The communists growth like an oppotunity to discuss a new OWN the way. "Americans are the no any genius.. Does necessary the workers power to rise the Danish VS. fascismus. America do not wants to arm such people" (does not a truth - US simple do not have a supply with so much bullets for the Danish soldiers-dabblers.."). Germans today there again do occupied 70 km in the depth... In the Danish South.

Sv: Aliens and Telepathy 02/19/2018 08:15 #162445

 • Abel
 • IKKE ONLINE
 • Indlæg: 948
Jeg mener at kunne tyde en del af Picassos kunst, men med hensyn til Kurtgustav er det hovedsagelig kun signaturen jeg kan tyde.

Sv: Aliens and Telepathy 02/23/2018 08:58 #162482

Abel skrev:
Jeg mener at kunne tyde en del af Picassos kunst, men med hensyn til Kurtgustav er det hovedsagelig kun signaturen jeg kan tyde.


Og signaturen er?

Sv: Aliens and Telepathy 02/26/2018 03:19 #162503

Er det at reagere ..?

Sv: Aliens and Telepathy 03/02/2018 08:22 #162580

Are You astronaut..??? The basic difficult nuance could be the Bollats robots – assisytants. Bollat’s nick-name principle cmes from an agressive question – ”it is everything..?” (right ball – down.. ) Robot is the basic smart catalogue them and do believe – the basic people part here could be the much weaker ”partner” (icl. The knowledge as for the World). Such is a Truth. For the Bollatsa are interesting our suspirtions as for the UFO (may was it their Russia..?  - up to this). Believers in UFO they simple do decide as the ”culturally tribe” (nothing wrong)... So and so...
The top level psychologic crash can be from their the robots manner – Yeah... ”To You Christ is here... Usually – it is a gest to the right side... Telepathically it seems like the emthity’s keeping with 2 palms by the right body’s side... You can to discuss other version ...untill it do not will be Your believe, that ”Then I has a Christ...”
But principle – the top level (even) Bollats robot simple do have ”a psychology” of the waiters.

It is tye very difficult case in telepathy... Robot is very organised with the will - "is human (visible) and - "does not a human" (he is do not visible). If to be by the Bollats, like a "futurology of the robots help" - Telepathy do not have the any chances.
Pleiadians here do have a fearing... "It is a potential then to be attacked..."

In other - robots are the Bollats catalogues... (Do not so much this - in Syrius) They - the lists of the necessary knowledge.
So - Bollats World is organised by the ALREADY (more and ...more) exact knowledge...
NO MORE..? Principally - yeah...

Sv: Aliens and Telepathy 03/05/2018 05:00 #162596

The hot Bollats questions in this the New Year...

“Do exist the forever powers..!!! They do need the surprises only..!”

Such Hesler’s (prev. pages reviews) roar today is basic the new Bollats cosmic investigations question.

Hm.. Such a question does difficult them??? "Up seriousness!!!"
The basic question here (as for Hitler also) is a Germans fearing to speculate in the similar (me - simple peson is a view of speculatings).
Hitler was an impressive then: “The promises before a time’s promises…”
Hitler’s view here seems as a humanist’s (“for the brave Germans…”) view… “Does not a truth, except a nuance – it is for bravery…”.
Unfortunately – the Bollats investigators are the same kind “marketers”…


hitler-paintings.pngHm… Hitler is a cultural evolution’s point in the any World (does not a Truth, if do exist a menthal pressing - "they cannot to understand this"…)
Where an active Nazism can be visible like the very simple…?
1'th Nah – it is a Germans wish to overgrow a Zionism (with his a future's promises to one nation only).
2'th Here we must to say – America was in the waiting of the equal hers a step (“behind who, simple?”.. ) "To Represent the Forewer Powers system".
3'th Soviets habbit to speek something simmilar - do exist the Powers for future..!!!
And it is all principle.

The basic Germans trouble here is this one... "Hitler" seems as a perfect characters, tendencies master. AND - HE IS LIKE A TOP SUCH PERSON (indeed) IN GERMANY, BUT ...HE IS THE MUCH CHEAPER LEVEL BY THE MANY OTHER NATIONS... In thhe big future will be Germans the tests to discuss other - Hitler was an impression to other nations also.

18272150_303.jpgTalking as for the forever especial powers seems like the perfect input for seeking (to find the quality medicaments, genome… “to find” the nuclear weapons and so one)… Here we must to say – America was in the waiting hers a step (“behind who, simple?”.. ) there also… The Bollats there are in the waiting a combination of the “comforted locally people”… It the all combination for fascism.

As for the our Worlds people the hopes and the arguments (to get the aliens, or - the“ex-angels”, like the Bollats). By the all here You must to remember – do exist the few Bollats – Neanderthals Worlds closely by us (was as for Libra). Bollats can to say – “we must to say (due to the Earth people) them – we are for YOUR survival..???”


serpens2.jpgNah... Here I want to end a theme as for this how to me in the simpliest understanding are the Bollats. Nah... How to speculate their behavior's the future's norm...?

P.S. Bollats US President is Evon T. S. Furman (I do wrote here a Latin form “by song”…) .

Sv: Aliens and Telepathy 03/05/2018 08:14 #162598

Now – do not the cheaper “report” concerning "Pleiadians".
Their Russia with the president Anton Viktorovich Sokolov.


There is necessary to say – "see their Russia…"

In the Pleiadians activity it is an important point – America is playing little bit a role of the revisers... But Russia do have a 1th step here (with the Germany’s cosmic technologies). Because America do not has our the World's religion's personages.

Do You think – they can to revise a Bollats question then..? I do said everything...

Pleiadians do have a point view that do exist the persons – keepers of the question.
And they must be included olike an argument. "Are You smart to catch an idea...? Then unimportant – which the level do have Your society..."
I could disagree this the Russian idea like a simple "suiciders idea" (Bollats are wining by this "help" simple

To You here Rusdia could be an American offer also from the very original conclusion – "Russians Worlds (trully... the languages the forms… it is really strange...) are the very different in cosmos". You cannot to obscure – I do know Russians from other World (Yours an example) as the exact version to disagree the Pleiadians Russia”.

Nah… But…

opa_2018-03-05.png


Now again... The basic our the World's people, who could be the experts (nah... do not the indifferent people) of Your appearing in the "unknown them Moscow". HERE NOW... THE VERY OPTIMISED IMAGES OF THE REAL TIME..


Ringostar.png

Oh_2018-03-05.jpg

Oh_2018-03-05-2.jpg

Galustian.jpg


2 weeks ago only...
Every they (even - speculations as for "cosmic dancer Shahty") are in Internet.
Shahty has the few brains operations (fully understandible to us the skull's openings) for hers survival.
Sidste redigering: 03/05/2018 08:17 af Kurtgustav.

Sv: Aliens and Telepathy 03/06/2018 04:05 #162604

Pleiadians could say to You - "You do not knows this still the Bollats (prev reviews page) do not said..."

I'll try to say more of them is possible to see. Their an exclusive "The Hotest" cosmic searches (astronauts team of Russia + Germany)...


Screen-Shot-2017-12-05-at-6_31_52-PM-e1512516821410.png


Muscovy_1390_1525.png

Sv: Aliens and Telepathy 03/06/2018 04:52 #162605

Hercules 15'th Century our kind people...
Here is necessary to say, because Pleiadians thee will be very soon.

Norwegians indeed are the enough rare nation, so something from Hercules (as for their the Norway here were reviews in the pages 13’th and 14’th).
Julian-Sands.jpg

Few other the events, which very soon will be there by the Pleiadians observers noses... Do remember - they are there from the Germany...

[attachment:2]1505923852_379091_1505923942_noticia_normal.jpg[/attachment]

oh_2018-03-06.jpg


Skiltish team to decided an attack VS. Germans Island Mauricio (Martinica comparable)... Possible late trophy - Germans ships, who will be the in return from Southern "Amerca" with the gold. The rights legacy comes from the evacuated Indians inviting and their narrations as for the Germans terror.


Sweden agreed a contract with Krewo.
Shablers ("Crussaders") Order from this did an ultimatum for Letowe (funny... how they do impress something, when Krewo still do not received ths a contract..?) to leave Brussia and - an ultimaum for Kolianna (Poland in the Polish language's form there_ do not disturb them... Very funny...

More about - after the few days... Because...

In Hercules do exist the more of the various interesting decissions... Or - this in a waiting...
An example - by comming - Danish ships from Barbados (it is a space of US principle) with the 1'th tobacco... And goes the various discussions as for this activity...

Pe.jpg

Sv: Aliens and Telepathy 03/07/2018 07:32 #162610

Nah… Here I must to say – Pleiadians just (in these my writing minutes do appeared by Hercules (so much as for the travels speed).
Nah… as for the especial non-waited an event-surprise them.


kazanmap.jpg

Sv: Aliens and Telepathy 03/10/2018 16:17 #162636

 • asger1
 • IKKE ONLINE
 • Indlæg: 12
Hej kurtgustav

Jeg har bare eet ? ....


Hvorfor skriver du ikke på dansk ??

Vi befinder os på et dansk forum ??

Har du IKKE lyst til at definere verdens mysterier sammen med os danskere ??


b03faa6dc93925da6e6c0e946f9f3e7f.jpg

Sv: Aliens and Telepathy 03/12/2018 08:08 #162647

Beklager - Danmark er ikke et autoriseret videnskabeligt institut (den danske kloge form er kun).
Alvorligt tema. Nogen forsøger nu at lave en Brussel som denne. Videnskabeligt godkendte versioner typo.
Min mening er enkel - for den frie ideer bevægelse ... Ingen særskilt Catalonien er et større onde (hvis det også er - for de frie ideer om bevægelse i de frie former) af en sådan Brussel som autoriseret videnskabsorganisation.

Sv: Aliens and Telepathy 03/12/2018 08:16 #162648

Meantime over our the World is one Pleiadians ship (there is a small kid’s view robot, that does not usually to the any others)…

0d340687bb0f4389992b5f1597788a3b878613b4.jpg


After the Bollats (prev page) and the Pleiadians... Now – something as for the exact impression of the “dolphinians”.

It is a younger civilization.
1’th their project to acheave our the World was completed in the year 1968.

Up to our the year 1999 they do not has the guarantied UFO (strongly do not available as to identify) kind ships. Dolphins –planet is the very sufficient them, who do impress, that UFOs are from the do not the big populations having Worlds.
An example – their Israeli do have 5 mln. citizens (Bollats Israeli do have 25 millions). Their USA do have 500 million (Bollats – 1,4 of the milliard).

In any way…
The biggest building in the “dolphinians Kyiv” (fully new) do have 1400 mitters height.
(1 “dolphinian miter” is equal to the our 1,09 meter…).
So… Does everything simple..? Unfortunately the Moldavian language only is the enough exact language for the “dolphinians”. It is… Only a person from Moldova here can easily to understand a Moldavian person from the “dolphinians World”.

WebsiteImagery_1920x1080_CityNightDrone_GianLorenzo_wCreditSuperBowl_34e2b60ddf1d0dd2c51010d34352a3e4.jpg


Person from their Finland fully do not will understand a person from the our Finland.
Difficult could be for the Danish also. I do mentioned – their Denmark do have a Paleontology museum which copy here is a Southern Korea’s parliament.

isabella2copy.jpg


As for their serious cosmic plans… 2 colonies in the other planets building’s plan for 20 the years. Dolphinians (Tompson) were over the Bollats World within their new years celebrating. Turians space’s (by Cassiopeia) researches…

So… Our the World do not will be in the big attention… In any way - very soon here will be the Hammanoids (Delphinus) ship. Up to 21’th of Mart. The vey possible - UFO’s shows.
Vedhæftninger: