Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

Log ind med Facebook
A+ R A-
Velkommen, Gæst
Brugernavn Adgangskode: Husk mig

På den gale side af Jannie Solaas
(1 viser) (1) Gæst
  • Side:
  • 1

EMNE: På den gale side af Jannie Solaas

På den gale side af Jannie Solaas 09/27/2012 09:23 #144097

  • LW
  • IKKE ONLINE
  • Indlæg: 1
Jeg ville ønske, at der var en to’er og en tre’er klar på boghylden hjemme hos mig lige nu, så jeg kunne få flere af Jannie Solaas ord og fortællinger i hovedet!

Bogens fortælling har været fangende og inspirerende – en inderlig historie om livet og hvilken drejning, man ønsker det skal tage. Om stærke oplevelser, hårde udfordringer, vigtige beslutninger og ikke mindst om tankernes magt.

Sammenlignet med andre spirituelt orienterede bøger, jeg tidligere er stødt på, har denne bog rummet budskaber, der har hjulpet mig til i højere grad at forstå og forholde mig til betydningen af tankernes kraft.

Helt personligt har den husket mig på at være mere bevidst om hvilke tanker, jeg ønsker at tænke, og mere bevidst om konsekvensen af de beslutninger, som jeg vælger at træffe i mit liv.

Jeg kan anbefale den bog til alle, der gerne vil læse en unik og velskrevet roman - udover det sædvanlige.

Mere af det, tak!

ANMELDELSE AF ROMANEN "PÅ DEN GALE SIDE": 10/23/2013 09:05 #147883

  • savato
  • IKKE ONLINE
  • Indlæg: 1
Et ordsprog siger, at en god forfatter er én, der med få ord kan fortælle alt, og det kan forfatteren.

Jannie Solaas går med sin debutroman PÅ DEN GALE SIDE ind under huden på læseren, og nydelsen bliver endnu større af at læse bogen to gange, fordi man derved synker dybere ned i detaljerne og kan få det hele med. Genlæsningen kan anbefales, for alt er vigtigt i denne bog!

Romanen handler om den 23-årige Natasha, der fra at leve et stille, anonymt liv pludselig befinder sig i en malstrøm af begivenheder, der river det liv, hun kender, fra hinanden. Venner og familie viser sig fra andre, ukendte sider – oftest lidet flatterende – og spørgsmålet er, hvor meget pigen kan holde til, og om hun nogensinde redder sig selv i land. Undervejs åbnes hun gradvist for en særlig evne: clairvoyance.
Bogen er skrevet med stor troværdighed og indblik i clairvoyancens verden. Nogle gange ved man ikke, om Natasha blot er en fiktiv person, der har fået til opgave at bekæmpe alle ”dyrene i arenaen” for at få lov at eksistere fortsat, eller om Natashas historie er en synsk persons selvbiografi formidlet af en dygtig forfatter, som blot fik adgang til den hudløse sandhed.

Denne roman anbefales til læsere, der kan lide at tænke over livet, og særligt også til kommende forfattere, for den viser, hvordan man anvender et livligt og ægte sprog samt leverer den bedste vare made of: seriøsitet, følelser, ægthed, overraskelser, fantasi og en blid, feminin karakter godt krydret med de fineste humørnuancer.

Forfatteren virker, trods bogens alvorlige emner, stærkt overbevist om, hvad en anden klog forfatter har udtalt – at: "Humoren er den mentale glidecreme, der får folk til at lytte til, hvad du har at sige." Humoren er flettet nænsomt ind i dramaet igennem Natashas usentimentale observationer, og man kan ikke andet end more sig over, hvordan hun siger fra på den mest subtile og høflige, men svidende måde.

Hvis man vidste, hvor Natasha boede, så tog man ud til hende og græd i hendes favn, indtil himlen åbnede sig, eller i hvert fald indtil hun lærer at bruge den mystiske røde nøgle, der lader til at være afgørende for hendes fremtid.

Denne bog skal bare læses!
  • Side:
  • 1