Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

Log ind med Facebook
A+ R A-
Velkommen, Gæst
Brugernavn Adgangskode: Husk mig

Mærkelig oplevelse
(1 viser) (1) Gæst
 • Side:
 • 1

EMNE: Mærkelig oplevelse

Mærkelig oplevelse 03/12/2018 13:41 #162645

 • tubbe
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 317
Lider til tider af søvnløshed. For ca. en md. siden sov jeg ikke i omkring 5 dage. Efter 2 dage begyndte mine øjne, at lyse billeder op på væggene, ligesom de der gamle lysbilledefremvisere. Når jeg slukkede lyset og lagde mig til at sove blev hele loftet oplyst, af billeder og "film" Tusinder af billeder af fantastiske malerier tegninger osv. osv. Kunne skrive i timer, af alt det jeg så. Prøvede nogle gange, at gå rundt i min lejlighed i halvmørket og studere alle de fantastisk kunstværker - tegninger af en helt anden verden. Nogle gange var der tekster under billederne jeg ikke kunne tyde, med en underlig skrift. Var ikke bange på noget tidspunkt, kun irriteret over alt dette holdt mig vågen. Den femte nat, hvor der skete det mest mærkelige, blev jeg godt nok lidt skræmt. Jeg stod op af sengen i min søvndrukne tilstand og begyndte, at lave Qigong øvelser som jeg har dyrket i mange år. Så kom på væggen noget der lignede en kinesisk mand, der også lavede øvelser. Han vinkede til mig og viste mig øvelser, jeg ikke kendte. Så blev alle mine vægge i stuen fyldt med denne "primitive" mand der stod og bevægede sig i forsk. Gigong øvelser. Prøvede med fakter, at fortælle at jeg havde brug for, at han forlod min stue, da jeg jo havde så meget brug for søvn. Jeg begyndte med en lighter at lave kors og bede til Jesus og gud at han skulle skride. Jeg blev så vred, at jeg som en tiger med klør angreb et af billederne. Han så pludselig helt skræmt ud i hans ansigt og nogle af hans "bevægelses billeder" forsvandt. Så fik jeg nok. Her kan jeg ikke sove. Nu må jeg ud af lejligheden og op og se om jeg kan sove hos en ven. Pludselig var der en "fysisk" træ væg tværs gennem min lejlighed, fra gulv til loft, som spærrede for, at jeg ikke kunne komme ud.Prøvede, at banke på den med min hånd. Gik hen til min terrasse dør, der pludselig ikke var en terrasse dør mere, med en todelt dør, med det øverste med en ramme med hønse net. Kikkede ud gennem nettet og så ikke min gade mere, men ud i et mørkt "kinesisk" landskab med en stenbro der lignede lidt det øverste af den kinesiske mur. Alt var forandret, som at stå i en stald el noget. Det varede ca, 20 sek. så var det væk og lejligheden var normal igen. Gik ud i regnen klokken ca. 12 nat. Ringede til min ven, der heldigvis var vågen. Gik op til ham og fortalte ham det hele og fik lov, at sove hos ham i stuen. Lagde mig på sofaen. I et kort øjeblik kikkede denne kineser el. hvad helv. det har været ind gennem vinduet og nikkede lidt vredt med hovedet, som ville han sige: sådan skal jeg ikke "lege" med ham ham, og han forsvandt. I min vens stue, var der heldigvis kun een ånd, der stod midt i stuen. En vissen gammel tynd mand, forhutlet og mumlende sært og lidelsesfuldt. Nok en afdød der ikke vidste han var død. Endelig faldt jeg i søvn. Ja sikke en oplevelse.
Følgende bruger(e) synes godt om: Liquid Blue

Sv: Mærkelig oplevelse 03/12/2018 15:44 #162649

 • Gray
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 150
Tro det eller lad være, jeg har også haft den slags, søvnløse oplevelser. Jeg er glad på dine vejen, at du magtede at sige nej til mørkes magter. Så længe, du kan skelne mellem, hvem der er dine, venner og fjender, skal du nok finde vej ud af mørket. Du har lige lykkes med, at sig nej til en falsk mester, og tillykke med det. Havde du, sagt ja til ham ville han have drænet dig for enegi, og efterladt dig som, resterne at en punkteret ballon. Vær glad for din, skelneevne, og din evne til at sige nej, på de rigtige tidspunkter. Og et stort hurra, for din sejrer over mørket.

Sv: Mærkelig oplevelse 03/12/2018 16:48 #162653

 • Gray
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 150
tubbe: En vissen gammel tynd mand, forhutlet og mumlende sært og lidelsesfuldt.

Til tubbe: Er symbolsprog for, et sultent spøgelse, som kom for at stjæle din livskraft.

Sv: Mærkelig oplevelse 03/17/2018 14:16 #162682

 • tubbe
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 317
Tror dig Gray. Må jeg spørge hvad du oplever i disse søvnløse tilstande?
Var meget forundret over, at mine øjne lyste som små lygter. Lyste alle mulige billeder op på væggene. Kikkede mig i spejlet på et tidspunkt. Mine pupiller var som små lygter.

Sv: Mærkelig oplevelse 03/17/2018 14:54 #162683

 • Gray
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 150
Til tubbe:
Jeg har oplevet, søvnløse tilstande, to gange i mit liv.

Den første gang, opleves positivt, fordi jeg ikke var træt overhovedet i Cirka en uge.

Den anden gang var 48 timer før 11 september 2001, hvor jeg så døde mennesker gå hænd imod mig, og stirre mig i øjende, før de gik væk igen. Det skete så snart jeg lukke øjene, og forhindrede mig i at sove i to dage. Der efter var der, 10 år med depression.

Sv: Mærkelig oplevelse 03/17/2018 21:43 #162684

 • tubbe
 • ER ONLINE
 • Indlæg: 317
!0 år med depression. Det lyder som nogle hårde år.

Vågnede engang op midt om natten, med en følelse af at blive kvalt. For enden af min seng stod en afdød person, iført tøj der lignede noget fra 50erne. Bad ham forlade mit hjem og langsomt "svævede" han ud gennem væggen. Dengang boede jeg i en kælder, nær ved en kirkegård.
For nogle år siden da jeg lå og mediterede, fornemmede jeg en afdød læge, har det nok været. Han talte og talte i en uendelighed om alt muligt jeg kun husker lidt af. Bla. sagde han, at jeg havde for lidt energi i min venstre side af min krop og jeg burde tage noget medicin. En "guldkur" sagde han. Anede ikke hvad guldkur er og fandt senere ud af, at det var en kur man i gamle dage gav til gigtpatienter. Det er man vist gået bort fra at bruge for længe siden, da den var ret farlig at bruge på patienter.
 • Side:
 • 1