Vis arkivE-MailUdskriv

Astrologiforeningen Ekliptika ( I.C. instituttet )

Gade:
Ringstedgade 6 Kælderen
Postnummer:
2100
By:
Kbh. Ø
Region:
Andet

Beskrivelse

Ild, Jord, Luft og Vand i Partnerskab og kærlighed
Foredrag med astrolog Christian Borup
 
De fire simple astrologiske temperamenter – Ild, Jord, Luft og Vand – kan ses som overdrevne, karikerede og rammende mennesketyper, der hver har deres helt egen psykologiske tilgang til livet og dagligdagens problemer. Men hvad sker der, når mennesker med vidt forskellige (eller ens) temperamenter danner par? Hvor hopper kæden af? Og hvad er det især, der kan bringe temperamenterne i kog?
Med morsomme eksempler fra praksis gennemgår dette foredrag de 10 mulige kombinationer og partnerskabstyper, som temperamenterne beskriver – og det er bestemt ikke kedeligt!
Christian Borup medvirkede i TV programmet ”Den sjette sans” og har med 35 års erfaring som professionel og praktiserende astrolog en bred viden om psykologiske og astrologiske teknikker. Han er kendt for sin provokerende, indsigtsfulde og underholdende undervisningsstil. Dette foredrag henvender sig til alle med hum...
  
 
Dato Arrangement Sted By
Der er ingen arrangementer at vise.

Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.