Vis arkivE-MailUdskriv

Christian Sejr

Gade:
Amagerbrogade 148, 2. tv.
Postnummer:
2300
By:
København S
Region:
Hovedstaden
Land:
Land: dk

Beskrivelse

Om Christian Sejr (f. 1962)

Håndlæser m. baggrund i psykologien
Gennem mere end 30 år, har Christian Sejr læst tusindvis af hænder og kan fortælle om fortid, nutid og fremtid, ved at kigge i håndens linier.

Allerede som 16-årig modtog han undervisning i håndlæsning, af hans morbror, Karsten Sejr Jensen - anerkendt håndaflæser og jungiansk psykoanalytiker, og havde sine første klienter, som ofte var væsentlig ældre end ham selv.
Med denne baggrund, samt en en terapeutisk uddannelse, er det derfor selve håndens linier han læser, og hans dybe kendskab til psykologien giver håndlæsningen en ekstra dimension.

Christian Sejr giver private konsultationer, og holder foredrag om håndlæsning.

Medium

Christian Sejr`s tilgang til åndeverden er medfødt.
Som lille muntrede han sig med at lege på en hjemsøgt trappe, fordi han fandt det morsomt at de mange "mennesker" gik igennem ham i stedet for udenom.
Heller ikke dette kommer fra fremmede, hans mor er medium med automatskrift som speciale. Så han fik lov til at være "anderledes".

Hans synskhed og mediumistiske evner, er siden udviklet og raffineret gennem arbejdet med håndlæsningen, kurser på Arthur Findlay college (Stansted Hall) i England, og cirkelarbejde.
Han bruger bl.a. sine evner til at fjerne uønskede energier fra folks hjem (husrensning), som supplement til håndlæsning, ved klarsynsdemonstrationer, som underviser i cirkler, samt til at finde forsvunde personer og genstande.

Trancemedium

Christian Sejr har desuden evnen til at glide i dyb trance, hvor f.eks. afdøde får tilladelse til at benytte den fysiske krop og talefunktionen til at formidle vigtige beskeder til tilhørerne.
Efterfølgende kan han selv kun huske brøkdele af hvad der er sket.

Trance, demonstrerer han gerne for op til flere hundrede mennesker ad gangen, i spiritistforeninger og ved mindre private arrangementer.

Healer

Den healende evne bruger Christian Sejr til at genoprette balancen i det psykiske og/eller fysiske legeme. Ofte med forbløffende resultater.

Arbejder i visse tilfælde gratis

I nogle tilfælde yder Christian Sejr gratis hjælp med brug af hans særlige evner.
Dette er typisk ved alvorlige hændelser, som dødelig sygdom eller hjælp til at finde savnede personer.
Der kan også gratis stilles spørgsmål til ham i brevkassen på hjemmesiden.

  
 
Dato Arrangement Sted By
Der er ingen arrangementer at vise.

Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.